Samsung objavio kada će održati drugi Galaxy Unpacked za ovu godinu!

Samsung objavio kada će održati drugi Galaxy Unpacked za ovu godinu!

Kompanija Samsung početkom drugog mjeseca ove godine održala je prvi Galaxy Unpacked događaj za ovu godinu. Na njemu je predstavljena Samsung Galaxy S23 flagship serija, a došlo je vrijeme i za drugi Galaxy Unpacked u ovoj godini.

Samsung je objavio da će drugi Galaxy Unpacked događaj u 2023. godini održati 26.07.2023. godine, baš kako se prethodno i nagađalo. Na ovom će događaju Samsung predstaviti nekoliko novih proizvoda, ali će zvijezde događaja biti nove generacije sklopivih telefona – Samsung Galaxy Z Fold 5 i Samsung Galaxy Z Flip 5.

Ova dva pametna telefona stići će kao nasljednici prošlogodišnjih Samsung Galaxy Z Fold 4 i Samsung Galaxy Z Flip 4 telefona, a Samsung je već započeo prednarudžbe za ove modele na nekim tržištima, između ostalih, na tržištima Južne Koreje, Sjedinjenih Američkih Država, Evrope i Indije.

U Indiji je Samsung objavio neke detalje o pogodnostima prilikom prednarudžbe novih Galaxy Z modela, a sama stranica za prednarudžbe otkriva da će Samsung na ovom događaju, pored novih sklopivih pametnih telefona, predstaviti još neke uređaje.

Tako se očekuje da južnokorejska kompanija na istom događaju predstavi i nove tablete, kao i nove pametne satove.

Kada govorimo o tabletima, Samsung će predstaviti Samsung Galaxy Tab S9 seriju, koja će uključivati tri modela – Samsung Galaxy Tab S9, Samsung Galaxy Tab S9+ i Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Kada je, pak, riječ o satovima, južnokorejski tehnološki gigant predstavit će Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic.

Događaj predstavljanja bit će održan u Seulu, u Južnoj Koreji, a bit će prenošen putem službenih kanala kompanije.

IZVOR/SOURCE

Read More

Laisser un commentaire

Your email address will not be published.