PILC 2023: Što nam donosi leadership četvrte industrijske revolucije?

PILC 2023: Što nam donosi leadership četvrte industrijske revolucije?

Veleučilište PAR iz Rijeke poziva vas na 10. tradicionalnu međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PILC 2023, koja će se održati u Opatiji (Hotel Milenij) 31. ožujka i 1. travnja. Tema ovogodišnje konferencije je Što nam donosi leadership četvrtke industrijske revolucije (IR4.0)?

Panel rasprave, izlaganja, predstavljanje inovativnih poduzetničkih ideja, studentske radionice i debate samo su dio širokog spektra aktivnosti koja će ova konferencija ponuditi sudionicima, gostima i posjetiteljima.

PAR International Leadership Conference (PILC) je jedina znanstveno – stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina. PILC je jedinstven po svojoj programskoj strukturi s obzirom na to da uključuje znanstveni i stručni program. Dakle, konferencija nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa.


Konferencija se bavi temama vodstva i menadžmenta u području ekonomije, obrazovanja, sporta, turizma te gospodarstva općenito. Službeni jezici konferencije su engleski i hrvatski, a krovna tema iz područja liderstva svake je godine posvećena novom području.

Cilj konferencije je pružiti iskustvo i znanje iz područja menadžmenta i vodstva (leadership) potrebnih za razvoj vještina efikasnog upravljanja, te maksimizacija interakcije sudionika konferencije s ciljem povećanja globalne kompetitivnosti organizacija, institucija i pojedinaca.

Više informacija o PILC 2023 konferenciji čeka vas ovdje.

Pročitajte još…

Read More

Laisser un commentaire

Your email address will not be published.