KOLINDA OPET U DRUŠTVU ZGODNOG I MLAĐAHNOG KOLEGE! ‘Vrlo mi je ugodno’: Plijenila pozornost čak i u ležernom izdanju

KOLINDA OPET U DRUŠTVU ZGODNOG I MLAĐAHNOG KOLEGE! ‘Vrlo mi je ugodno’: Plijenila pozornost čak i u ležernom izdanju

Autor: Dnevno.hr
Bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, pojavila se na otvaranju završnog Multiplier Sport Event projekta “Micro Learning Entrepreneurship for Athletes (MLEA)” u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Riječ je dvogodišnjem međunarodnom projektu posvećenom sportašima kojima je sportsku karijeru često teško uskladiti s paralelnim obrazovanjem. Ovaj projekt za cilj ima upravo im pomoći u tom problemu i pripremiti ih za tržište rada.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Kolinda je na otvorenju pozirala s mlađahnim dekanom ZŠEM-a Matom Njavrom, s kojim blisko surađuje. Odjevena u crno odijelo ispod koje se nazirala ležerna, zelena košulja smješkala se pored naočitog Njavre koji je bio odjeven u usko tamnoplavo odijelo.

Podsjetimo, Kolinda radi kao savjetnica za međunarodne odnose i suradnju u spomenutoj školi u kojoj je Njavro dekan. Prije dvije godine je govorila o toj suradnji za RTL Exkluziv.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Vrlo mi je ugodno i moram reći da je ovo nekako ugodan odmak od političkog svijeta i života, a opet pruža mnogo mogućnosti u onome što najviše volim, a to su međunarodni odnosi i međunarodna suradnja, spajanje institucija, spajanje ljudi, promicanje Hrvatske” kazala je svojedobno Kolinda Grabar-Kitarović.


Autor:Dnevno.hr

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Read More

Laisser un commentaire

Your email address will not be published.